Suur-Jyväskylän Lehti
Kauppakatu 41 A, PL 115
40101 Jyväskylä
Puh. 044 406 2356

Toimisto avoinna:
ma-pe 9-16

Palautelomakkeen löydät osallistu-sivulta.

Toimitus

Tapani Markkanen

päätoimittaja 0400642161 Työ on minulle elämäntapa. Minua rentouttavat ja inspiroivat erityisesti elävä musiikki, lukeminen ja elokuvat. Parhaat ideat syntyvät saunan lauteilla. Pää tyhjenee parhaiten työarjen keskellä kovavauhtisella kävelylenkillä, kesällä vapaa-ajan asunnolla vaikkapa halkoja hakaten tai rakennushommissa. Mottoni on: vierivät kivet eivät sammaloidu.
Tapani Markkanen

Tommi Salo

tuottaja 040 518 8134 Ihmisistä, ilmiöistä ja mielenkiintoisista tarinoista kiinnostunut lehtimies. Minusta piti tulla urheilutoimittaja, onneksi ei tullut... Nyt saan kuluttaa vapaalla vapaasti urheilua kaikissa muodoissa ja uppoutua töissä kaikkeen mahdolliseen laidasta laitaan. Vuodet viestintäyrittäjänä vaihtuivat Suur-Jyväskylän Lehden tuottajan pestiin alkuvuodesta 2017.
Tommi Salo

Riina Sydänmaanlakka

toimittaja (äitiysvapaalla) 0444062337 Työpisteeltä minut tapaa yleensä kuulokkeet päässä: uppoudun työn alla olevaan juttuun joko musiikin tai täydellisen hiljaisuuden ympäröimänä. Aloitin työni Suur-Jyväskylän Lehdessä vuonna 2012. Sitä ennen olen ollut Surkkarin touhussa mukana niin avustajana kuin kesätoimittajanakin. Työni helmiä ovat mielenkiintoiset ihmiset, ilmiöt ja palo kirjoittamiseen.
Riina Sydänmaanlakka

Outi Elomaa

toimittaja 0444062336 Mukiin piirretty Peppi Pitkätossu oli lapsuuteni idoli, ja tässäkin työssä tarvitaan aika usein Pepin rohkeutta. Olen ollut Suur-Jyväskylän Lehden toimittajana vuodesta 2005. Aloitin toimittajan työt kesätoimittajana Keskisuomalaisessa vuonna 1981, joten olen ehtinyt näiden vuosien aikana kirjoittaa eri lehdissä tuhansia juttuja. Pidän työstäni edelleen, sillä kovin monessa muussa ammatissa ei saa tutustua näin moneen asiaan ja ihmiseen kuin toimittajana.
Outi Elomaa

Jussi Komulainen

toimittaja 044 406 2337 Iltavuorot toimitussihteerinä Keskisuomalaisessa vaihtuivat loppuvuodesta 2017 toimittajan tehtäviin Suur-Jyväskylän Lehdessä. Parasta toimittajan työssä on se, että saa seurata laaja-alaisesti yhteiskuntaa: urheilua, politiikkaa, taloutta ja kulttuuria. Vapaa-aikani kuluu pitkälti kunto- ja penkkiurheilun merkeissä. Pitkäaikaiset suosikkijoukkueeni ovat Sotkamon Jymy ja Manchester United. Eric Cantona on kautta aikojen hienoin jalkapalloilija - ja kaiken kaikkiaan elämää suurempi hahmo.
Jussi Komulainen

Ilmoitusmyynti ja asiakaspalvelu

Juha Ahonen

myyntijohtaja 0400306961 Kuvan pokaali kuvastaa työmottoani: paras mahdollinen palkinto on tyytyväinen asiakas! Tulin Suur-Jyväskylän Lehden myyntipuolelle elokuun alussa 2008. Jo ennen tänne tuloa lehtimaailma oli minulle hyvinkin tuttua, sillä olen työskennellyt aiemmin niin paikallislehden kuin ammattilehdenkin myyntitehtävissä.

Minna Tenhovuo

myyntineuvottelija 0400987600 Aloitin työni Suur-Jyväskylän Lehdessä keväällä 2014. Myyntityötä olen tehnyt vuodesta 1987, eli paljon on tehty ja nähty. Myyntityö on se minun juttuni, jota haluan tehdä jatkossakin. Vapaa-aikana sydäntäni lähellä ovat koirat, erityisesti se oma koira.

Eeva Liehu

toimistopäällikkö 0405188135 Minut löytää Kauppakadulta tai Aholaidasta. Edellisessä hoidan lähinnä taloushallintoa ja jälkimmäisessä kiinteistöasioita. Aloitin työni Suur-Jyväskylän Lehdessä jo 1986, mikä kertoo, että viihdyn työssäni. Parasta siinä on monipuolisuus. Pidempien vapaiden aikana, kiitos jälkikasvumme, minut saattaa bongata joko Pariisista tai Tukholmasta.