Uusi Miss Jyväskylä Emma Peltonen (kesk.) oli voitostaan aidosti iloinen ja yllättynyt. Hymy oli herkässä myös perintöprinsessoilla Milja Poikosella (vas.) ja Olivia Orellanalla. Kuva: Jasmi Matikainen
| Tommi Salo | | 0 |  Tykkää

Miss Jyväskyläksi 2018 valittiin myöhään lauantai-iltana 20-vuotias Emma Peltonen. Mänttä-Vilppulasta kotoisin oleva Peltonen on ammatiltaan kosmetologi. Hän tekee tällä hetkellä mallin töitä sekä työskentelee edustus- ja myyntitehtävissä merinovillakaupassa.

– Vähillä unilla on tässä menty viime yöt. Kaikki oli niin hienoa, ettei meinaa edes sisäistää voittoa, Peltonen mietti voittohälyn laannuttua.

Peltonen on lähtöisin Karstulasta, mutta on muuttanut opiskelujen perässä Mänttä-Vilppulaan. Seuraava muuttosuunnitelma tuoreella Miss Jyväskylällä on Jyväskylään päin.

– Todella paljon tulee vietettyä aikaa Jyväskylässä, se on kuin toinen koti. Poikaystävän kanssa on suunniteltu muuttoa jo pidemmän aikaa. Tosin täytyisi löytää kaupungista sopivia töitä, Peltonen sanoo.

Miss Jyväskylän ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin 18-vuotias jyväskyläläinen Olivia Orellana ja toiseksi perintöprinsessaksi 19-vuotias jyväskyläläinen Milja Poikonen.

Olivia Orellana kipusi todella tiukan kilpailun jälkeen Suur-Jyväskylän Lehden lukijoiden suosikiksi. Lukijaäänestyksessä annettiin ääniä noin tuhat, joista voittaja sai 153 ääntä.

– Menestys yllätti kyllä. Finaalin jälkeen oli tavallaan haikea fiilis, että päivä oli nyt ohi, mutta toisaalta olin tyytyväinen, että lähdin kisaan mukaan, Orellana mietti kisahuuman vaihduttua jo enemmän arjeksi.

Lukijakisan kakkonen oli 19-vuotias jyväskyläläinen Jonna Mäkinen. Kolmanneksi eniten ääniä annettiin Tikkakoskella asuvalle 18-vuotiaalle Vienna Hyvämäelle.

Jätä kommentti

  • (will not be published)