Vuoden 2016 Miss Jyväskylä -kisan kärkikolmikkoon valittiin Kristiina Linden (kesk.), Veera Tuukkanen (vas.) ja Siiri Murto. Kuva: Laura Tyrmi.
| Surkkari | | 0 |  1

Miss Jyväskylä 2017 -kilpailuun etsitään osallistujia. Osallistujiksi toivotaan 16–29-vuotiaita naimattomia naisia. Miss Jyväskylä -kilpailussa etsitään iloista, sanavalmista ja esiintymistaitoista Jyväskylän nimikkotyttöä erilaisiin edustustehtäviin.
– Kilpailuun ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneemmat osallistujat, kertoo pitkään kilpailun järjestäjänä toimineen Domakers Finlandin Tanja Finne.

Alkuvuosina Miss Jyväskylä -kilpailun finaali järjestettiin viikonloppuna, mutta viime vuosina tapahtuma on totuttu näkemään arkena.
– Miss Jyväskylä -kilpailu tekee nyt paluun viikonlopputapahtumaksi. Kilpailuun on luvassa lukuisia uudistuksia. Kilpailijat pääsevät muun muassa treenaamaan fyysistä kuntoa ammattilaisten opastuksella, Finne sanoo.

Finaalipäivänä 18.11. kisaajilla on edessään mielenkiintoisia edustustehtäviä ja valmistautumista illan huipentumaan Jyväskylän keskustan yökerho Brassa.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 27.10. mennessä osoitteeseen tanja@domakers.fi. Kilpailun järjestää Domakers Finland Oy yhteistyössä Suur-Jyväskylän Lehden kanssa.

Hallitseva Miss Jyväskylä on Kristiina Linden, joka valittiin tehtäväänsä tiukan kilpailun jälkeen viime vuoden helmikuussa.

Jätä kommentti

  • (will not be published)