Miss Jyväskylä 2017 -kisan kärkikolmikko Vienna Hyvämäki (vas.), Kiia Pitkänen ja Sophie Lilja. Kuva: Eveliina Matikainen
| Tommi Salo | | 0 |  3

Miss Jyväskylä 2018 -kilpailuun etsitään osallistujia. Osallistujiksi toivotaan 16–29-vuotiaita naimattomia naisia. Miss Jyväskylä -kilpailussa etsitään iloista, sanavalmista ja esiintymistaitoista Jyväskylän nimikkotyttöä erilaisiin edustustehtäviin.

Finaali kilpaillaan lauantaina 17.11. Finalistien päivä on täynnä mielenkiintoisia edustustehtäviä ja valmistautumista illan huipentumaan yökerho Bra2:ssa Jyväskylässä.

Hallitseva Miss Jyväskylä on Kiia Pitkänen, joka valittiin tehtäväänsä tiukan kilpailun jälkeen viime vuoden marraskuussa.

Alkuvuosina Miss Jyväskylä -kilpailun finaali järjestettiin viikonloppuna, ja nyt jatketaan hyväksi havaitulla konseptilla.

– Kilpailuun ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin osallistujat, kertoo pitkään kilpailun järjestäjänä toimineen Domakers Finland Oy:n Tanja Finne.

Miss Jyväskylä 2018 -kilpailun järjestää Domakers Finland yhteistyössä Suur-Jyväskylän Lehden kanssa.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 19.10. kello 16 mennessä osoitteeseen tanja@domakers.fi. Lisä­tietoja antaa Tanja Finne, puh. 050 546 6823.

Jätä kommentti

  • (will not be published)