Ilari Johansson keikkailee Jyväskylässä vuosittain, ja seuraava mahdollisuus on kuulla häntä perjantaina kahdella keikalla. Kuva: Jani Avelin.
| Surkkari | | 0 |  Tykkää

Jyväskylässä 22.–24.9. järjestettävä stand up festivaali on kokenut uudistuksen. Turkulainen tuotantoyhtiö W&T Comedy on yhdessä Ismo Leikolan kanssa ottanut vetovastuun festivaalista. Kädenjälki näkyy erityisesti järjestelyissä, sillä W&T Comedylla on Turussa Stand Up, Turku! -komiikkafestivaalien järjestämisestä jo yli kymmenen vuoden kokemus.

Esiintymispaikkoina palvelevat tänä syksynä Katse-klubi, London, Poppari ja remontin jälkeen comebackin tehnyt Ilokivi.
Suomen naurattavimmat koomikot tuovat kokemuksella ja tuoreudella parhaimmat naurut Jyväskylään. Festivaalien esiintyjinä nähdään muun muassa Heli Sutela, Anitta Ahonen, Ilari Johansson, Mika Eirtovaara, Matti Patronen, Jape Grönroos ja Mikko Vaismaa.

Lisäksi Jyväskylä saa nauttia vuoden stand upin uudesta sukupolvesta, kun lauantaina on vuorossa Tulokas-kiertue. Tämän vuoden tulokkaita ovat Helena Pöllänen, Eeva Vekki, Kaisa Pylkkänen, Fathi Ahmed ja Jani Salo.

Festivaalien isä ja kummisetä Ismo Leikola ei tänä vuonna pääse paikalle, sillä Amerikan kiireet pitävät miehen pois kotitantereelta.

Jätä kommentti

  • (will not be published)